Goedkope website: opletten met de top 10 valkuilen

Een goedkope website laten bouwen heeft toch een aantal gevaren. Hieronder lees je de top 10 van de meest voorkomende valkuilen bij het laten maken van een goedkope website.

  • Een goedkope website maar een slecht ontwerp, het spreekt dus niet aan voor de bezoeker en brengt je niets.
  • Een webstek die niet veel kost maar gemaakt is van een template zonder veel aanpassingen. De bezoeker heeft de website dus misschien al eens eerder gezien…
  • Geen call-to-action knoppen. Een goede website moet aanzetten tot actie Men moet hier dus iets kopen, inschrijven, mailen, bellen. Anders is zelfs een goedkope website weggegooid geld.
  • De klant moet zelf ook iets doen met de website, teksten aanpassen, foto’s veranderen, acties plaatsen. Een website die niet verandert zal maar een paar keer bezocht worden.
  • Een goedkope website zonder dat men let op SEO (hoe scoor ik hoog in de zoekmachines) heeft ook niet veel nut. Men vindt je immers niet op het web.
  • Kijk naar ROI (terugverdientijd van je investering) en kies acties die snel opbrengen om mee te starten zoals Google adwords. Deze advertenties boven of langs de zoekresultaten geven je een snel resultaat.
  • Zorg er voor dat je er zelf klaar voor bent. Als je een webshop lanceert en je hebt niet de tijd om de producten online te zetten of om klantenservice te bieden ga je niet veel klanten op je website overhouden.
  • Een open-source product zoals Drupal, Joomla of een andere gratis tool om je website aan te passen zorgt dat je een goedkope website hebt maar als je leverancier een beperkte kennis heeft ben je snel aan het zoeken naar iemand die er meer van kent.
  • ¬†Goedkope website maar slechte service. Je bent gemotiveerd en wil vooruit maar je webdesigner heeft geen tijd voor je (of wil geen tijd maken).
  • ¬†Goedkope websites maken en toch winstgevend zijn is niet eenvoudig, vraag gerust hoe de leverancier dit klaarspeelt.

Een goedkope website: de conclusie.

Als bovenstaande top 10 valkuilen vermeden zijn kan je veel plezier en vooral veel opbrengst halen uit een goedkope website. Zorg dat je, je goed informeert voordat je met iemand in zee gaat.

Wij van sonic-websites hebben een zeer voordelig tarief omdat wij rekenen op een lange termijn relatie met onze klanten. We leveren hoge kwaliteit aan een lage prijs en kunnen dit omdat wij iedere avond veel tijd steken in de websites van onze klanten en we doen dit met veel plezier en volharding.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Verificatie *