Webdesign wat is het?

Webdesign... Het maken van een geslaagd webdesign is een heel process. Dit process zullen wij samen stap voor stap met u doorlopen om tot een zo geslaagd mogelijk resultaat te komen.

webdesign het eerste contact

Tijdens het eerste contact voor het maken van een webdesign, zullen wij allereerst nagaan welke communicatiemiddelen reeds voorradig (naamkaartjes, folders, briefpapier, enz.). Door inzage in deze communicatiemiddelen kunnen wij dan ook het nieuwe webdesign hierop laten aansluiten. Dit is vooral van belang voor het imago dat u als firma uitstraalt. Het heeft immers geen zin een prachtige website te hebben als deze niet overeenkomt met het uiterlijk van de rest van uw communicatiemiddelen.

Het eerste webontwerp

Zodra wij de materialen van u hebben mogen ontvangen zullen wij starten met het maken van een eerste ontwerp. Dit ontwerp krijgt u doorgestuurd via mail en wij zullen u kort na het versturen van de mail contacteren om het ontwerp te bespreken. Tijdens deze bespreking zullen wij dan ook nagaan wat u goed en minder goed vind aan het ontwerp, uiteraard passen wij het ontwerp aan naar uw smaak en sturen u de gevraagde aanpassingen door. Dit process gaat door net zolang tot u voor de volle 100% tevreden bent over ons werk. Zelfs indien u wil dat wij het over een heel andere boeg gooien, maken wij graag en kosteloos een volledig nieuw ontwerp.

Finaliseren van het webontwerp

Zodra u tevreden bent over het webontwerp dat wij voor u gemaakt hebben zullen wij het ontwerp finaliseren. Hieronder verstaan wij dat wij alles nog eens goed opnieuw bekijken en indien nodig nog een aantal kleine aanpassingen doorvoeren om een mooi en foutloos website ontwerp te hebben waar wij verder mee aan de slag gaan. Eens deze kleine aanpassingen gebeurd zijn zullen wij het ontwerp opknippen. Bij dit opknippen halen wij de voornaamste grafische onderdelen uit het ontwerp en proberen zoveel mogelijk grote kleurvlakken en herhalingen uit het ontwerp te halen. Doordat wij deze kleurvlakken er uit halen zal uw website veel sneller ingeladen zijn en kan u ook zeer vlot met de website werken.

Het omzetten naar een effectieve website

Eens alle grafische dingen afgerond zijn zullen wij deze "puzzelstukjes" terug samenvoegen tot een effectieve website. Zodra we deze eerste pagina klaar hebben zullen wij u dan ook nog even opnieuw contacteren om de pagina eens te bekijken. Zo ziet u perfect hoe de site er komt uit te zien als ze effectief online staat.

Gekozen afwerking van de website

Zoals u al wel gezien heeft zijn er verschillende mogelijkheden waaruit u kan kiezen om de website te laten ontwikkelen:
 • html website
 • CMS
 • webshop

Webdesign is meer dan het grafische jasje

Een webdesign is ook een stukje image, persoonlijkheid en een indicatie van het professionalisme van uw firma!!! Is het niet zo dat een verzorgde goed opgebouwde website dadelijk meer vertrouwen uitstraalt? Hoe vaak horen we niet dat de eerste induk van zeer groot belang is? Wel uw website is tegenwoordig in de meeste gevallen het eerste contact dat u heeft met uw potentiƫle klanten.
 • everything is possible

  kleuren op elkaar afstemmen, vuur integreren, golven bijtekenen, 9 foto's

 • halloween

  kleuren bijwerken, moeilijk uitknipwerk, 5 foto's

 • evian water

  water tekenen, luchtbellen in water, spletters, 3 foto's

 • spy drone

  vliegend mechanisch object gemaakt uit 2 fototoestellen, 4 foto's