Uw webshop

Uw online winkel laten maken is een groot werk, gelukkig zijn er momenteel heel wat gratis oplossingen die je snel, eenvoudig en goedkoop een kant en klare webshop bieden. Zelf werken wij het liefste met Magento, een professionele webshop met een bijna ongelimiteerd aantal mogelijkheden, allemaal standaard in het pakket.

Waarom Sonic-websites

Als dit allemaal zo geweldig en gratis is, waarom hebben we dan sonic-websites dan nog nodig? Het installeren is inderdaad niet zo erg ingewikkeld maar je hebt er wel wat voorkennis voor nodig van html, css, phpMyAdmin, databases en PHP. Bovendien zorgen wij voor een opleiding, een grafische aanpassing van de webshop en zorgen wij ervoor dat je onmiddellijk van start kan met het ingeven van je producten zodat je onmiddellijk na oplevering kan starten met het verkopen.

Wat biedt Magento?

Deze webshop heeft heel erg veel mogelijkheden. om een idee te krijgen van de functionaliteiten kan je best eens kijken op de website van Magento. Om een duidelijk beeld te krijgen van de webshop kan je de screenshots van magento bekijken of je kan Sonic-websites contacteren, wij komen dan bij u een demo geven.

Een Webshop wat kost het?

Een CMS kan je bij ons laten bouwen voor 55€ / maand

Wat zit inbegrepen in het CMS?

  • uniek handgemaakt grafisch ontwerp, je krijgt 3 ontwerpen zodat je website in lijn ligt met je verwachtingen
  • een professionele webhosting
  • opzetten en optimalisatie van de webshop
  • werkende webshop in alle moderne webprogramma's (IE, Firefox, Safari, Chrome, Opera)
  • hulp via mail en een opleiding
  • basis optimalisatie voor zoekmachines en statistieken