CMS???

CMS staat voor "Content Management System" ofwel een systeem om zelf je eigen website aan te passen.
Met andere woorden wij stellen jou als website eigenaar in staat om zelf, zonder verregaande opleiding of voorkennis de inhoud van je website te kunnen beheren.

Hoe werkt een CMS

Een CMS maakt gebruik van een omgeving vergelijkbaar met de tekstverwerker "Word" om de inhoud van je pagina te beheren.
Net zoals in Word kan je teksten ingeven, verbeteren wissen. Ook foto's toevoegen en links leggen werkt heel eenvoudig en kan iemand zonder vooropleiding makkelijk voor elkaar krijgen.
Concreet zijn de stappen die je moet volgen:
 • Inloggen in het systeem
 • de module paginabeheer aanklikken
 • de pagina in het CMS aanklikken die je wil aanpassen
 • de pagina bewerken (tekst, foto etc.)
 • op bewaren klikken
Zodra je nu de website opnieuw opent zal je zien dat je aanpassingen nu ook online te zien zijn, zo eenvoudig is het.

Een CMS wat kost het

Een CMS verkopen wij voor 45€ / maand

Wat krijg je als je een CMS koopt?

Je krijgt een grafisch design op maat gemaakt. Dit is telkens een uniek en handgemaakt ontwerp, wij werken nooit met aangekochte of kant en klare ontwerpen. Het ontwerp wordt steeds voorgelegd ter goedkeuring en je kan gratis 3 nieuwe onwtwerpen aanvragen indien het resultaat niet is wat je er van verwacht. Na het ontwerp wordt alles opgeknipt zodat er zo weinig mogelijk grafische elementen in iedere pagina zitten. Dit verbetert de laadtijden van je website. De website wordt gebouwd zodat deze er optimaal uit ziet in de recente versies van de meest gebruikte webbrowsers zoals: Firefox, IE, Chrome, Safari en Opera. Je krijgt toegang tot het CMS en hulp bij het gebruik hiervan, ook een handleiding wordt voorzien zodat je met het CMS kan werken. We letten bij de ontwikkeling ook op de resultaten in de zoekmachines en programmeren alles op een dusdanige manier dat je het beste resultaat uit de zoekmachines kan halen. We melden je website aan bij Google en maken een Google Analytics account voor je aan zodat je zelf de statistieken van je website kan opvolgen. Een mogelijke optie is Google Adwords, dit is een betalende advertentie campagne waarbij je Google betaalt om via advertenties bezoekers naar je webstite te leiden. Meer informatie over adwords vind je hier...

Een CMS wat kost het

Een CMS kan je bij ons laten bouwen voor 45€ / maand

Wat zit inbegrepen in het CMS?

 • uniek handgemaakt grafisch ontwerp, je krijgt 3 ontwerpen zodat je website in lijn ligt met je verwachtingen
 • een professionele webhosting
 • optimalisatie zodat de pagina's snel laden EN goed scoren in de zoekmachines
 • werkende website in alle moderne webprogramma's (IE, Firefox, Safari, Chrome, Opera)
 • hulp via mail en een handleiding
 • basis optimalisatie voor zoekmachines en statistieken