CMS of aanpasbare website maken goedkope website, html website website laten maken menu website bouwen webshop of webwinkel

Een goedkope website laten maken

Een goedkope website wordt meestal in Html gemaakt. Het grote voordeel om zo een website te laten maken is dat dit snel en relatief gemakkelijk is. Hierdoor is een html website ook een goedkope oplossing. Het nadeel is dan weer dat de eigenaar zo een website die in de meeste gevallen niet zelf kan aanpassen. Zulke goedkope websites hebben dus ook vaak de neiging om verouderde inhoud te bevatten, als u bij ons uw website laat bouwen dan mag je rekenen op 2 gratis tekstuele aanpassingen per jaar.

Een goedkope website met kwaliteit

Als wij een website maken proberen we die zo optimaal mogelijk te ontwerpen zodat iedereen, ongeacht welk programma men gebruikt om op het web te surfen de website perfect kan bekijken. Dit gebeurt door een heel aantal technische ingerepen waar ik je niet mee zal vervelen maar het is uiteraard het eindresultaat dat telt. Een html website is maar zo goed als de energie die er in gestoken is wij doen dit vol overgave.

Eerste keuring van uw html website

Eens de html website (de eerste pagina) er staat contacteren wij u steeds zodat u in dit stadium reeds een duidelijk beeld op het internet kan zien en we zo samen kunnen overleggen of het reeds geleverde werk is wat u er van verwacht

invoeren van de teksten en foto's

Zodra wij een goedkeuring hebben over de opbouw en het aanmaken van de eerste pagina, zullen wij starten met het invoeren van de teksten en foto's. Ook hier zullen wij u uiteraard contacteren zodat een laatste goedkeuring kan geven over de site. Ook de teksten en positionering van de foto's kan je desgewest nog bijsturen.

finaliseren van uw goedkope website

Pas nadat wij uw laatste aanpassingen voltooid hebben zullen wij de saldofactuur opmaken. Zo loopt u niet het risico dat u betaalt voor een onafgewerkt of onvolledig product.

Upgrade uw goedkope website

Het is voor ons ook perfecdt mogelijk om u in eerste instantie een goedkope website (in html) te bouwen en later de website aanpasbaar te maken via een CMS of aanpasbare website. U dient hiervoor enkel ons te contacteren zodat wij de website upgraden en zodra we klaar zijn krijg je een iets hogere maandelijkse factuur 45€ per maand i.p.v. 35€ per maand.
Wel is het aangeraden dat wij dit op voorhand te weten zodat wij uw goedkope website reeds klaar kunnen maken om op een later tijdstip uit te breiden naar een aanpasbare website (CMS).

Prijs van een website?

Een goedkope website (html) kan je bij ons laten bouwen voor 35€ / maand.

Een website bouwen of een website maken wat kunnen we verwachten?

  • uniek handgemaakt grafisch ontwerp, je krijgt 3 ontwerpen zodat je website in lijn ligt met je verwachtingen
  • een professionele webhosting
  • optimalisatie zodat de pagina's snel laden EN goed scoren in de zoekmachines
  • een goedkope website op maat die werkt in alle moderne webprogramma's (IE, Firefox, Safari, Chrome, Opera)
  • 2 aanpassingen per jaar aan de inhoud van je website inbegrepen
  • basis optimalisatie voor zoekmachines en statistieken